Vores gardinskinne produkter

Goelst får dig på den rette skinne. Vælg skinnetype ud fra stof, stil og den gardintype, du ønsker at sætte op. Vælg betjeningsmetode. Ingen kombination er umulig.

Lige meget, hvilket produkt du vælger, så er alle Goelsts gardinskinner fremstillet i aluminium af højeste kvalitet og udstyret med de glatteste og mest lydsvage glidere.


Manuelt betjente gardinskinner

gardinskinne 2102 gardinskinne 4600 gardinskinne 4700 gardinskinne 2900

Manuelt betjente Goelst gardinskinner fås i tre forskellige kategorier: smal gardinbane, bred gardinbane og flere gardinbaner.

Afhængig af dine gardiners udseende og vægt, kan du vælge imellem de mange typer af smalle eller brede baner.

Flere baner består af to eller tre helt parallelle baner i én og samme enhed. Det er den ideelle løsning, hvis man ønsker at kombinere for eksempel tynde gardiner og almindelige gardiner.

 

Hent brochure Manuelt betjente gardinskinner (smal gardinbane)

 

Hent brochure Manuelt betjente gardinskinner (bred gardinbane)

Gardinskinner med snoretræk

Gardinskinner med snoretræk 5100 Gardinskinner med snoretræk 5300 Gardinskinner med snoretræk 5600 Gardin med snoretræk

Gardinskinner, som betjenes med snoretræk er en elegant løsning og sikrer, at gardinerne kører problemfrit og næsten lydløst. Vi leverer forskellige skinnetyper, som egner sig til både lette og tunge gardiner. Skinnesystemerne kan bøjes af vores eksperter, så de passer overalt.

Specialsystemer som for eksempel foldegardiner med skinner, panelskinner eller hospitalsforhæng kan også betjenes med snoretræk.

 

Hent brochure Gardinskinner med snoretræk

Elektriske gardinskinner

6200 elektriske gardiner Nice RF Elektriske gardinskinner elektriske gardiner

Ønsker man en luksuriøst og praktisk finish, er et el-drevet gardinsystem det åbenlyse valg. De elektriske systemer kan styres med IR- eller RF-fjernbetjening eller tilsluttes boligens automatiseringssystem.

Der er mange fordele ved styring fra fjernbetjening. Gardiner i vinduer, som er svære at nå, placeret højt oppe eller i et ovenlysvindue betjenes nemt. Og så er elektriske gardiner en essentiel og praktisk løsning for personer med nedsat mobilitet. Sidst men ikke mindst, kan elektriske gardiner trækkes for eller fra, når man ikke er til stede og således simulere, at der er nogen hjemme. En løsning, som giver yderligere tryghed sammen med andre former for tyverisikring.

De attraktive tilbud omfatter pilot-løber, som kan frigives (releasable pilot runner - PRS), hvilket tillader manuel betjening.

 

Hent brochure Elektriske gardinskinner

Skinner til kabineforhæng / hospitalsforhæng

Skinner til kabineforhæng / hospitalsforhæng 4100 Skinner til kabineforhæng / hospitalsforhæng 4100 Skinner til kabineforhæng / hospitalsforhæng 5100 Skinner til hospitalsforhæng

Goelst skinnesystemer til kabineforhæng er specialfremstillet til sundhedssektoren og har i mange år været branchens standard. En skinne bruges typisk som adskillelse mellem senge på hospitaler og andre sundhedsfaciliteter, men kan også anvendes i industrien på virksomheder eller i privatboliger.

Systemerne kan udstyres med et sikkerhedssystem, som modstår netop den belastning, det er beregnet til, men, som frigives, hvis belastningen bliver for stor. Praktisk tilbehør såsom IV-skinne, IV-krog og gardinholder kan inkluderes.

 

Hent brochure Skinner til kabineforhæng / hospitalsforhæng

Systemer til foldegardiner

Systemer til foldegardiner 7400-E Systemer til foldegardiner 7400 Systemer til foldegardiner 7800 foldegardiner

Hvad enten de bruges som enkeltstående systemer eller kombineres med almindelige gardiner, tilfører foldegardiner varme og stil i rummet. Det lodrette op- og nedtræk er ideelt til at blokere for et bestemt indsyn, for at skærme af for nysgerrige blikke fra forbipasserende eller til effektiv mørklægning af et rum.

Foldegardiner er også pladsbesparende. De monteres normalt i selve vinduesnichen, så de ikke optager vægplads.

Goelst foldegardiner egner sig til alle stoftyper og kan betjenes med snoretræk, kæde eller elektrisk. Foldegardinerne kan låses i enhver højde. En halvautomatisk funktion kan vælges: Gardinet vil så køre ned automatisk ved et enkelt træk i snoren/kæden.

 

Hent brochure Systemer til foldegardiner

Systemer til panelgardiner

Systemer til panelgardiner panelgardiner Systemer til panelgardiner 7330 panelgardiner

Systemerne til panelgardiner fra Goelst indbyder til kreativ tænkning: Uanset, om du ønsker at understrege et flot vinduesparti, lave en rumopdeler eller opdele skabsplads, så er et panelgardin altid en stilfuld og fleksibel løsning. Desuden understreger det flade panel ethvert tekstildesign, du ønsker at fremhæve.

Goelst paneler kan bruges som uafhængige, enkelte enheder eller forbindes. Forbundne paneler kan el-betjenes, betjenes med snoretræk eller gardinstang.

 

Hent brochure Systemer til panelgardiner

Skinner til badeforhæng

Skinner til badeforhæng 4100 Skinner til badeforhæng 5100 Skinner til badeforhæng Skinner til badeforhæng 4200

På mange områder, for eksempel inden for sundhedssektoren, er badeforhæng, som glider perfekt ikke blot smart, men essentielt af hensyn til sikkerheden, komforten og den praktiske anvendelighed. Derfor fremstilles Goelsts skinner til badeforhæng med stor omhu af ét skinnestykke, inklusive bøjninger. Den uafbrudte aluminiumsprofil med vandafvisende beslag sørger for, at forhænget altid kører problemfrit og næsten lydløst, år efter år.

Stabil montering af denne skinnetype er så nemt som ingenting med det medfølgende tilbehør.

 

Hent brochure Skinner til badeforhæng

Systemer til ovenlysvinduer / udestuer / vinterhaver

ovenlysvinduer / udestuer Systemer til ovenlysvinduer / udestuer 6500 Systemer til ovenlysvinduer / udestuer 6700 ovenlysvinduer / udestuer

Udestuer, ovenlysvinduer og andre rum med gennemsigtigt tag kræver specifikke løsninger. De er for det meste svære at nå, har en utraditionel facon eller udfordrende vinkler. Men du ønsker alligevel at blokere for sollyset, regulere rumtemperaturen eller dæmpe akustiken.

I alle tilfælde tilbyder Goelsts systemer en løsning. Goelst leverer systemer til alle vinduesformer og vinkler. Vores systemer er elektriske og kan betjenes med fjernbetjening eller via boligens automatiseringssystem.

 

Hent brochure Systemer til ovenlysvinduer / udestuer

Ophængningssystemer til billeder

Ophængningssystemer til billeder Ophængningssystemer til billeder Ophængningssystemer til billeder Ophængningssystemer til billeder

I mange brancher, men også i stigende grad i privatboliger, er vægdekorationer noget, man udskifter, omorganiserer og flytter om på med jævne mellemrum. Det plejer at give grimme huller og mærker i væggene. Med STAS ophængningssystemer til billeder, bliver det så let som ingenting at udskifte en ramme. Og dine vægge forbliver intakte.

Et ophængningssystem til billeder består af en neutral billedskinne og matchende snore og hægter. Skinnen monteres på væggen eller i loftet. Snorene hægtes derefter på skinnen og krogene føres over snoren op til den ønskede højde. Og til sidst skal du blot hænge dine motiver på krogene. Det er ikke nødvendigt at lave en kompliceret tegning med mål, du kompenserer og tilpasser bare hen ad vejen. Den ultimative effekt, er, at vores systemer kan udstyres med LED'er eller halogenpærer for at fremhæve dine yndlingsmotiver.

Kort fortalt: Ophængningssystemer til billeder falder naturligt ind i rummet, er elegante og særdeles fleksible til statisk vægdesign. Og det bedste af det hele er, at du kun behøver at købe én gang, og så har du til hele livet.

 

Hent brochure Ophængningssystemer til billeder

Swing system

Swing Swing Swing

Swing systemet er ikke et skinnesystem, med et skinnetilbehør. Den unikke Swing-teknik skaber smukke gardiner med ensartede folder. En luksuriøs stil, som ses mange steder i verden på hoteller, yachts, men også i private boliger.

Swing kan bruges sammen med gardinsystemer, som betjenes manuelt, elektrisk eller med snoretræk.

 

Hent brochure Goelst Swing system
ARA

AR

AT

AU

BE

BR

BG

CA

CH

CL

CN

CO

CZ

DE

DK

EE

ES

FI

FR

GR

HK

HR

HU

ID

IE

IN

IL

IT

JP

KR

LV

LT

MX

NL

NO

NZ

PL

PT

RO

RU

RS

SE

SG

SI

SK

TH

TR

UA

UK

USA

VN

ZA